fbpx
November 3, 2022

Testē mobilo lietotni un ej uz kino

2022.gada 3. novembrī,
Rīgā, Latvijā

Latvijas jaunuzņēmums “VUUMLY” (iepriekš pazīstams arī kā “Scouter”) vienuviet uzrāda teju visus Latvijā pieejamos koplietošanas pakalpojumus, palīdzot lietotājiem atrast un izvēlēties koplietošanas transporta līdzekļus. Platformā ir pieejama informācija par “Bolt”, “CarGuru”, “CityBee”, “CityBike”, “Fiqsy”, “OX Drive”, “Ride” un “Skok” transportlīdzekļiem, un drīzumā atbalstīs arī “Tuul” e-skrejriteņus.  Pakalpojums pamatā darbojas Rīgā, taču arī citviet Latvijā, kur pilsētās pieejami transporta koplietošanas pakalpojumi, tie uzrādīsies kartē.

Sākotnēji risinājums bijis pieejams vien kā tīmekļa vietne, taču lietotāju interese un atbalsts mudinājis izveidot arī mobilās lietotnes. Android lietotne jau pieejama pakalpojumā Google Play, un to drīzumā papildinās arī iOS aplikācijas relīze pakalpojumā Apple Store.

Lietotne noderēs tiem lietotājiem, kas izmanto vairāk kā vienu koplietošanas transportu. Iespēja redzēt dažādus pakalpojumu sniedzējus un ērtāk salīdzināt to ierīces ļauj lietotājiem laiku ietaupīt. 

Jana Golubeva, VUUMLY līdzveidotāja: “Pēc mūsu veiktās aptaujas datiem, redzam, ka koplietošanas transporta lietotājs ikdienā izmanto vidēji 4 līdz 5 dažādas mobilās aplikācijas, patērējot aptuveni 3 minūtes, lai atrastu tuvāko pieejamo braucamo un salīdzinātu piedāvājumus, pārslēdzoties no vienas aplikācijas uz otru. Latvijā tie ir ap 200 000 lietotāju, kuri saskaras ar šo problēmu regulāri.  VUUMLY tagad šo problēmu spēj atrisināt 6 sekundēs. Tas ir tik vienkārši - lejupielādē VUUMLY lietotni savā mobilajā ierīcē, aktivizē savu lokāciju un redzi tuvāko pieejamo ierīci, tālāk jau veic rezervāciju pakalpojuma sniedzēja lietotnē.”  

VUUMLY veidotāji meklē atsaucīgus koplietošanas transporta fanus, kuri vēlas palīdzēt radīt transporta meklēšanu, atlasīšanu un rezervēšanu vēl ērtaku. 

Tāpēc VUUMLY aicina ikvienu iesaistīties aplikācijas izmēģināšanā un testēšanā. Ar Inovācijas kustības “VEFRESH” atbalstu tiek rīkota balvu izloze tiem lietotājiem, kas aizpildīs tiešsaistes anketu. Balvās – 30 kino dāvanu kartes. Desmit dāvanu kartes tiks izlozētas starp aptaujas dalībniekiem. Izloze tiks veikta 17.novembrī.

Savukārt desmit Android un desmit iOS mobilo ierīču lietotāji tiks uzaicināti uz online interviju 30 min garumā, kuras beigās arī saņems dāvanu karti. Par intervijas gaitu dalībnieki tiks informēti iepriekš.  

VUUMLY ir Latvijas jaunuzņēmums, kas piedāvā mobilitātes pakalpojumu agregrāciju. Kā projekts VUUMLY eksistē kopš 2020. gada vasaras, taču šā gada pavasarī, redzot, ka līdzīgs risinājums Latvijā joprojām netiek piedāvāts, izlemts VUUMLY aktualizēt. Drīzumā sekoja dalība Inovācijas kustības “VEFRESH” rīkotajā inkubatorā, un vēlāk, arī pre-akselarizācijas programmā. Šobrīd tiek veidotas pirmās partnerības un arī nākotnē VUUMLY plāno aktīvi strādāt pie tā, lai padarītu mobilitātes pakalpojumus ērtāk pieejamus.

Iegūt VUUMLY lietotni pakalpojumā Google Play

Uzzini vairāk
E-pasts: hello@vuumly.com
https://vuumly.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram